Caută după:

Proiectul se desfășoară în perioada decembrie 2019 – decembrie 2021 și este implementat de un consorțiu format din șase parteneri: Arctur – lider de parteneriat (Slovenia), HCL Consultants (Grecia), Tourism Institute (Georgia), Agricola NGO (Ucraina), Universitatea „Ovidius” din Constanța – Facultatea de Științe Naturale și Științe Agricole (România) și MARKETING DEVELOPMENT S.R.L. prin Accessible Romania by Sano Touring (România).

„Tourism 4.0 for the Black Sea – T4BS” se numără printre primele proiecte în domeniul turismului care au fost finanțate de Comisia Europeană în cadrul Fondului European pentru Pescuit și Afaceri Maritime (FEPAM).

Este un proiect inovativ și de avangardă, care își propune să demonstreze potențialul pe care îl are analiza de date în dezvoltarea sustenabilă a turismului.

Rezultatele analizelor complexe realizate cu ajutorul instrumentului „Model de Impact asupra Turismului – TIM” și ale analizelor de date de mare volum (Big Data analytics) realizate cu super-computerul liderului de parteneriat Arctur oferă autorităților locale, comunităților și antreprenorilor un sprijin real în alegerea variantelor optime de dezvoltare economică, care însă nu pun în pericol resursele de mediu.

Partenerii români vă stau la dispoziție la adresa romania@t4bs.eu pentru orice informații suplimentare sau pentru propuneri de colaborare.

Interviu Radio România Actualități Constanța 9 martie 2020

Interviu Radio România Actualități Constanța 15 decembrie 2020

Workshop Zoom 15 decembrie 2020

Workshop Zoom 16 iunie 2021

Tourism 4.0 the Black Sea (T4BS) High-Level Forum - Tourism, Digitalisation and Sustainable Development for the Black Sea, 19.11.2021

Powered By EmbedPress

Sari la conținut