Caută după:

Agenția de turism Accessible Romania by Sano Touring beneficiază de ajutor de stat pentru industria HORECA, instituit în baza Ordonanței de urgență nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

Conform Contractului de finanțare nr. 9779/08.12.2021 HoReCa încheiat cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Iași, valoarea grantului acordat este de 49.588,00 lei.

Prima plată, în valoare de 23,241.00 lei, a fost efectuată la data de 22.12.2021, dată de la care curge obligația menținerii pe o perioadă de cel puțin 6 luni a activității agenției și a achitării obligațiilor fiscale și a altor creanțe bugetare administrate de organul fiscal central care se înregistrează la plată la data acordării ajutorului de stat.

Sari la conținut