Romana English
  SERVICII
Asistenta pentru accesarea finantarilor nerambursabile

Ca membru al Uniunii Europene, Romania beneficiaza de finantari nerambursabile prin Fondurile Structurale si de Coeziune (Fondul European de Dezvoltare Regionala, Fondul Social European, Fondul de Coeziune), Fondul pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR) si Fondul European pentru Pescuit (FEP).

Exista, deasemenea oportunitati de finantare din surse comunitare sau nationale.

Cu sprijinul MARKETING DEVELOPMENT veti putea identifica mai usor acele oportunitati de finantare nerambursabila care corespund nevoilor organizatiei si veti beneficia de o evaluare preliminara corecta si realista a sanselor pentru obtinerea acestor finantari.

La cerere, MARKETING DEVELOPMENT va poate oferi consultanta cu privire la activitatile pe care ar trebui sa le intreprindeti pentru ca proiectul sa se incadreze in cerintele respectivului program de finantare.

MARKETING DEVELOPMENT are experienta, capacitatea si resursele pentru a va asigura ca proiectul va trece de toate etapele eliminatorii de evaluare (verificarea conformitatii administrative a dosarului de finantare, verificarea eligibilitatii solicitantului si a proiectului ) si, in functie de masura in care acesta va fi considerat de catre evaluatori ca raspunde prioritatilor strategice ale regiunii in care va fi implementat, sa se plaseze printre proiectele care urmeaza a primi finantare.

Membrii echipei MARKETING DEVELOPMENT dispun de certificarile si experienta care permit implicarea companiei in implementarea proiectelor finantate nerambursabil, inclusiv in ceea ce priveste achizitiile publice de servicii, lucrari sau produse.

De asemenea, MARKETING DEVELOPMENT are competentele necesare pentru a furniza asistenta in relatia dintre beneficiarul finantarii nerambursabile si finantator (intocmirea raportarilor periodice si a cererilor de rambursare, evaluarea finala a rezultatelor obtinute din fondurile nerambursabile, orice alt tip de raportare solicitata de autoritatea contractanta etc.).

Elaborarea de planuri de afaceri

Elaborarea de studii de fezabilitate

Elaborarea de planuri de marketing

Implicarea in alte tipuri de proiecte ale organizatiei dumneavoastra

©2008 MARKETING DEVELOPMENT. Toate drepturile rezervate.


Web designWeb design