Romana English
  DE CE SA DEVENIM PARTENERI?

Pentru ca

... avem competente
Suntem flexibili si lucram eficient. Ne concentram asupra proiectului. Angajatii dumneavoastra au responsabilitati zilnice, nu au posibilitatea de a se dedica 100% realizarii proiectului si, adesea, nu au nici competentele necesare care fac diferenta intre "un proiect" si "un proiect castigator". Astfel incat fiecare trebuie sa faca ce stie mai bine: dumneavoastra sa va indepliniti obligatiile asumate in fata clientilor, iar MARKETING DEVELOPMENT sa isi aloce resursele si expertiza de care dispune pentru ca proiectul dezvoltat impreuna sa fie unul de succes.

... avem experienta
Deoarece lucram pentru organizatii de diverse tipuri, implicate in diferite domenii de activitate si industrii, aducem proiectului dumneavoastra valoarea adaugata a competentelor si a experientei de care dispunem si care se imbogatesc cu fiecare proiect pe care il finalizam, MARKETING DEVELOPMENT putand reprezenta o sursa de noi idei pentru dezvoltarea organizatiei.

... oferim solutii eficiente din punctul de vedere al costurilor
Intelegem nevoia organizatiei dumneavoastra de a reduce costurile si de aceea MARKETING DEVELOPMENT este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre, finalizam proiectul si apoi fiecare merge mai departe cu afacerea sa. Vom reveni, cu siguranta, pentru a relua ciclul, deoarece la sfarsitul implementarii cu succes a proiectului veti constata ca ati dobandit un partener de incredere, pe sprijinul caruia puteti conta oricand: MARKETING DEVELOPMENT .

... obiectivul MARKETING DEVELOPMENT este acela de a dezvolta si mentine parteneriate de lunga durata cu toti clientii nostri.


©2008 MARKETING DEVELOPMENT. Toate drepturile rezervate.


Web designWeb design