Romana English
  DESPRE NOI

MARKETING DEVELOPMENT a luat fiinta in anul 2004 cu scopul de a veni in sprijinul comunitatii de afaceri si al autoritatilor publice locale din Romania care doresc sa obtina finantari pentru implementarea proiectelor de dezvoltare.

Politica pe care a adoptat-o cu succes MARKETING DEVELOPMENT este aceea de a forma aliante strategice cu clientii, pe baza unei relatii de parteneriat corect si echitabil, concretizat printr-o maniera de lucru caracterizata prin profesionalism, onestitate, promptitudine si transparenta.

Obiectivul nostru este acela de a contribui la cresterea flexibilitatii si a capacitatii de adaptare a organizatiilor romanesti la provocarile pietei in permanenta schimbare, prin externalizarea unor activitati care, in general, sunt ocazionale, consumatoare de resurse si care (cel putin la nivelul IMM) nu justifica existenta unor departamente distincte, specializate.

Din punct de vedere profesional, partenerii MARKETING DEVELOPMENT beneficiaza de serviciile unei echipe cu o vasta experienta in diferite domenii (management, marketing, financiar-contabil, audit, juridic, tehnologia informatiei, telecomunicatii, asigurarea calitatii, managementul deseurilor, turism si industria ospitalitatii, formarea profesionala a adultilor).

In plus, aceasta experienta permite identificarea unor oportunitati de afaceri care, in alte conditii, ar fi mai greu accesibile. In cazul in care se doreste ca aceste oportunitati sa fie exploatate, MARKETING DEVELOPMENT dispune de toate resursele necesare transformarii acestor oportunitati in avantaje competitive ale organizatiei in raport cu concurenta (un exemplu relevant in acest sens ar fi realizarea documentatiilor pentru accesarea de finantari nerambursabile).
©2008 MARKETING DEVELOPMENT. Toate drepturile rezervate.


Web designWeb design